Pas cookie voorkeuren aan

KOPEN OP DE VEILING OF IN DE WINKEL

VERRASSEND VEELZIJDIGE COLLECTIE

KOPEN WINKEL

Vindt u dat unieke object in onze woonwinkel dan krijgt u deze direct mee voor de prijs waarvoor het te koop staat. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u het transport verzorgen. Vraagt u gerust naar de transportkosten. 

KOPEN VEILING

Spannend altijd om te kopen op een veiling. En u heeft zelf de regie in handen.

U biedt online mee tijdens de veiling. Om via onze website mee te bieden dient u te zijn geregistreerd te zijn als klant. De veiling loopt tijdens de opgegeven periode. Alle kavels zijn te zien tijdens de kijkdagen en in de online catalogus. U kunt “auto bod” of individuele biedingen uitbrengen. Indien uw bod wordt overboden krijgt u hiervan bericht per e-mail. Alle biedingen zijn bindend en kunnen niet worden ingetrokken. Kijk hiervoor in onze voorwaarden. 

Aankoop geslaagd.

U dient uiterlijk 5 dagen na gunning van de aankoop de objecten op te halen of een transportafspraak te hebben gemaakt met ons. 

Kosten

Het bedrag van aankoop op de veiling wordt verhoogd met de veilingkosten.  

Transport en verzending

Wij kunnen u assisteren met het transport of verzending van de aankopen. Voor verzending binnen Europa maken wij gebruik van PostNL of TNT Express. Deze kosten worden aan u doorberekend.

Het transport van meubelen en grotere objecten binnen Nederland en België kan ook worden verzorgd. Vanzelfsprekend geniet de voorkeur om zelf uw objecten op te halen, dit bespaart u ook extra kosten. 

Omschrijvingen in de catalogus

Bij objecten op de veiling maken wij gebruik van onderstaand coderingen voor porselein, aardewerk en glaswerk.

A: puntgaaf

B: kleine schilfertjes

C: haarscheur, haarlijn en/of andere schade

D: ernstig beschadigd en/of herstellingen

Deze bovenstaande coderingen geven slechts een indicatie en kan nimmer aanleiding zijn voor het ontbinden van de aankoop. U dient te allen tijde zelf de staat van de objecten tijdens de kijkdagen te beoordelen.

Beschrijving van schilderijen, tekeningen, aquarellen et cetera:

Een werk omschreven in de catalogus met ‘ges.’ of ‘gesigneerd’ is naar onze mening een werk van de genoemde kunstenaar.

Een werk omschreven in de catalogus met ‘gemon.’, ‘gemonogrammeerd’ of ‘vervaardigd door’ is naar onze mening een werk van de genoemde kunstenaar, het werk is dus niet gesigneerd.

Een werk omschreven in de catalogus met ‘toegeschreven aan’ is naar onze mening waarschijnlijk een werk van de genoemde kunstenaar.

Een werk omschreven in de catalogus met ‘ges. naar’, ‘naar of ‘met signatuur’ is naar onze mening niet van de hand van de genoemde kunstenaar.

Een werk omschreven in de catalogus met ‘mogelijk’ dan is het naar onze mening niet zeker of het werk van de genoemde kunstenaar is.

Beschrijving van klokken, horloges, technische en/of elektrische apparaten

BM DE SOCIËTEIT verschaft geen enkele vorm van garantie op de werking van uurwerken, technische en/of elektrische apparaten. Mits anders vermeld in de catalogus.


NIEUWSBRIEF

Het laatste BM de societëit
nieuws ontvangen?
Pas cookie voorkeuren aan Copyright© BM DE SOCIËTEIT